Tuesday, November 17, 2020

Docker

Docker (Brew Division, Venemaa) Pdl 0,5 l. alc 7,5 %. Ratebeeri liigimäärtlus: "Porter - Baltic" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb "Porter - Baltic" ja hinnang on 3,75.

Tootjainfo: "Балтийская вариация английского портера, которая приобрела культовый статус в пивной иерархии. Плотнее и крепче, чем его островной собрат. Имеет сложную палитру ароматов: амаретто, меласса, кофейные и винные оттенки. Вкус сочетает солодовый базис, ноты карамели и темных сухофруктов. Оставляет приятное ощущения спиртового тепла
IBU 25"

Keskmist kasvu pudel, sildil töötab astronaut kastikandjana. Pöidlapaksune kuldpruun vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt mustjaspunane. Aroom on hapukas, veidi veinine, leivane ja kuivatatud musta ploomi laadne.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse muutub veidi kehakamaks ja mõrkjamaks-röstisemaks, samas hakkab keelel kihama alkoholisipelgas. Lõppmaitse -  heledad kuivatatud ploomid ja röstpähklid, veidi mandleid ja tugevalt karamelli. Järelmekk - hapukas-magusakas, ploomide, rosinate ja pihlakate segune, soe ja pisut vürtsikas.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-magusakas-hapukas-vürtsika buketiga VÄGA HEA TASEME rüübe. Balti porter on see kohe kindlasti. Võibolla veidi röstisem kui tavapäraselt kombeks, aga selline pisike nihe teeb asja ainult huvitavamaks.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment