Monday, November 9, 2020

Wind Forecast

Wind Forecast (Põhjala, Eesti) pdl 0,33 l. alc 7,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England" ja 4,08 punkti.

Tootjainfo: "Collab with Verdant. Hazy double IPA hopped with Sabro T90, El Dorado BBC, Citra BBC, and Galaxy T90"

Väike lihtne pudel, sildil midagi ilmastiku-radari-kaartidelt tuttavlikku. Kollakas vaht täidab u pool klaasist ja püsib vägagi kaua, haakudes ka kenasti klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt oranžikas. Aroomis seguneb masssiiiivne puuviljasus, väga värskete humalate krõbedus ja veidike nõudepesulapi lõhna :D

Esmamekk on keskmisest suti raskema kehaga ja magusakas, keeleotsal õrnalt humalaselt kirvendav ning mehune. Keskmaitse - mehune, segumahlane, mango-papaia-ananassi segumehu ... ja ananass annab ju ka seda keel-torkivat krõpsakat efekti, kas pole?

Lõppmaitse - mõrkjas-magus, greibi ja üliküpse apelsini segune, viljalihane ja õrnalt humalakare nagu humalakoera keeletõmme üle põse. Järelmekk loksub ja lainetab ja vuliseb ja kohiseb mehumahlaselt, troopiliselt ja apelsinimarmelaadiselt.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja sametise paletiga, magusakas-vürtsikas-magusakas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsika buketiga Megatasandi rüübe. Topelt-NEIPA, millel on tuntav puutepunkt milkshake-IPA'ga ... see on nauditav ja uuesti ning uuesti soovitav klaasitäis!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment