Saturday, June 26, 2021

American Pie

American Pie (Brewski, Rootsi) prk 0,33 l. alc 4,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Berliner Weisse - Flavored / Catharina Sour" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Berliner Weisse" ja 3,91 punkti.

Tootjainfo: "A Berliner Weisse with LOADS of jammy blackberries that dominate this slice of Mum’s pie, supported by tart raspberries and a hint of black currants. The finish is full-on smooth vanilla for that lovely biscuity feeling. "

Väike nääpsakas purk, sildil jänkilipune pirukas ja marjad. Roosa vaht täidab pool klaasist ja kaob kiirelt. Õlle värvus - tuhmilt tumepunane. Aroom on magus, jogurtine, vaniljene ja kohupiimane ... ning ühtlasi ka mõõdukalt marjahapu.

Esmamekk on kerge kehaga ja hapu. Keskmaitse - kohupiimane ja marjane, no täiesti mustika-kohupiim. Lõppmaitse - väikese terava askorbiinhappese hapusädemega magus. Järelmekk - magus-mõrkjas ja ebamääraselt mustikane.

Kerge kehaga, alakarboniseerunud paletiga, hapu-magus-hapukas-magusakas-mõrkja buketiga HEA taseme rüübe. Mustikas on ikka niiiii pehmo marjake, et teda edukalt õlle sisse panna väga ei õnnestu, eriti kui õllejook ise on eelkõige kohupiimakoogi maitsega.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment