Wednesday, June 16, 2021

Frydenlund Juicy IPA

Frydenlund Juicy IPA (Ringnes, Norra) prk 0,5 l. alc 4,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Flavored" ja hinnang 22 punkti. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja 3,3 punkti.

Tootjainfo: "Frydenlund Juicy IPA is inspired by the beer style New England IPA. The beer is unfiltered and is brewed with both barley and wheat malt. The beer is straw yellow and has a taste of tropical mango and passion fruit."

Keskmist kasvu purk, lihtne kuid omamoodi stiilne kujundus. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib päris kenakesti. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom - puuviljane mahlasus on juba eemalt tunda, lähenedes võtab enamiku lõhnaruumist enda alla passioonvili, jättes mangole vaid nurgakese.

Esmamekk on kerge kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse - vesisepoolne, kuid siiski meeldivalt greibi ja mangi segune. Lõppmaitse - apelsinimorss, vesisevõitu apelsinimorss. Järelmekk värvub magusamaks ja veidi sünteetiliseks.

Kerge kehaga, vähekarboniseerunud ja vesisepoolse paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-magusaka buketiga nii ja naa rüübe. Kui lõhn lubas korralikku passioonvilja haput, siis maitse ei vastanud sellele ootusele üleüldse, jäädes vesiseks ja väheveenvaks
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment