Thursday, June 10, 2021

Ocean Planet: Cucumber & Watermelon

Ocean Planet: Cucumber & Watermelon (Sabotage, Venemaa). prk 0,44 l. alc 6,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Gose" ja 4,08 punkti

Tootjainfo: "Сладкий арбуз и освежающий огурец!Да, вам не показалось - огурец и арбуз!
Баланс сладости и свежести на солодовой базе из трех видов злаков, приправленный щепоткой морской соли!"

Keskmist kasvu purk, sildi tuuker, käes kurgipurk :) Valge vaht täidab enamiku klaasist kuid kaob mühinal ja jäljetult. Õlle värvus - kirkalt kolla ... ja see võib olla tajuhäire, kuid tundub ka rohekas nüanss selles õlles olevat, eks ikka kurgi tõttu :)

Aroom. Jepstasküll, see paneb laialt naeratama ... ei lausa irvitama. Ongi kurk ja arbuus ja sool ja hapu! Soolatud arbuus! 

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas-magus, kerge soolase nurgakesega. Keskmaitse - magus hapukurk! Mee sisse kastetud hapukurk, te ju olete ikka sedamoodi proovinud? 

Lõppmaitse - hapendatud arbuus, kusjuures samas purgis on marineerunud ka õunad ja maasikad! Jer-perr-surr-vurr kui veidralt mõnus!

Järelmekk on naksakalt magus-hapu, sõstrate, marineeritud metsõunte, maasikakompoti ja soolatud arbuusi segune.

Lahedalt friigikas! Superhea mõte, julge teostus ja lustakalt lollakas tulemus. Sedamoodi hullu võiks ka meie pruulikojad panna, ehkki mõistagi on siinsel turul hullude maitsejahtijate arv tublisti piiratum kui Venemaal
---
pilt isetehtud

1 comment:

  1. Mungad un soolakurgi täitsa mõdu sisse ära peitnud.

    ReplyDelete