Thursday, June 17, 2021

Heated Seats

Heated Seats (Mikkeller Taani). pdl 0,33 l. alc 4,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - Hazy / New England" ja hinnang 84 punkti. Untappd ütleb "Pale Ale - New England" ja 3,69 punkti

Tootjainfo: "Hazy, sun-struck straw appearance with an aroma of lemon, melon and pineapple. Flavors of citrus and stone fruit. A hazy beer that can be enjoyed for more than one pint
IBU 40"

Väike lihtne pudel, sildil toimub vihmase autoakna taga suudlus :) Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom on ülimalt õrn, veidi sidrunheinalik. 

Esmamekk on olematule lõhnale vastupidiselt isegi üllatavalt maitsekas, magus-hapukas ja apelsinine. Keskmaitse - mõrkjas ja apelsinikoorene. Lõppmaitse muutub magusamaks ja papaia ning ananassi vahepealseks. Järelmekk - magusakas-mõrkjas ja meeldivalt vürtsikas.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magus-hapukas-mõrkjas-magus-mõrkjas-vürtsika buketiga ÜBERtaseme rüübe. Kas on nüüd asi selles, et lõhnatühjus lõi ette niiiiiiii madalad ootused, millest maitse mürtsuga kõrgusse tõusis või on see õlu objektiivselt nii hea ... aga no sellise lihtsa ja lahjapoolse eilikese kohta on tulemus ülimalt hea, värskendav ja uut klaasitäit küsiv!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment