Tuesday, July 20, 2021

1984 Sour Saison

1984 Sour Saison (Hoppy Road, Prantsusmaa), pdl 0,33 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer" ja hinnang 54 punkti. Untappd ütleb: "Farmhouse Ale - Saison" ja 3,62

Tootjainfo (guugeltõlke vahendusel): "Farmer style reworked by combining its typical spicy and lemony flavors (seasonal Belgian yeast) with light acidity (lactic fermentation). A small final dryhop 'completes the whole with more fruity notes."

Väike lihtne pudel, sildil turvakaameraga põlluveer. Erkvalge hõre vaht täidab 2/3 klaasist kuid kaob väga kiirelt. Õlle värvus - uduvinega kollane. Aroom on hapukas, keefiri ja sidrunimahla vahepealne, sidrunheina ja kombucha elementidega.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja hapukas-vürtsikas, keeleotsas elavalt vibreeriv. Keskmaitse - hapukas-magusakas, koduse sidrunilimonaadi taoline. Lõppmaitses on nii sidrunikoort kui sidrunheina. Järelmekk - magus-mõrkjas, mahlase hapuka fooniga.

Kergepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud, kuiva ja mahlase paletiga, hapukas-vürtsikas-hapukas-magusakas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsika buketiga ÜBERtaseme rüübe. Marumõnusalt mahlakas, karastav, päikeseline ja imeliselt lihtsalt ise sinu sisemusse libisev joogipoolis.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment