Wednesday, July 28, 2021

The Differentsame

The Differentsame (Hopalaa, Läti) prk 0,44 l. alc 7,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England" ja 4,07 punkti

Tootjainfo: "One recipe, one beer. Two different breweries, two countries. Hopalaa from Latvia and AKiA from Sweden. First distance collab. Try to get 'em both.
IBU - 25"

Keskmist kasvu purk, lillakalt küütlev sildikundus. Kollaka varjundiga vaht täidab üle poole klaasist ja püsib mõnda aega. Õlle värvus - mudruselt tuhmkollane. 

Aroom - ooooooo - kui sa tahad teada, kuidas lõhnavad värske humala õhetus, tule pista nina siia klaasi!

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja jõuliselt magus-mõru ning mõnusa humalatorkega. Keskmaitse - mehulik, täidlaselt puuviljane, mango-papaia-pirnimehune. 

Lõppmaitse - humalatorkega, elus, õrritav ja torkiv, magus ja okkaline, mänglev ja tirriteeriv - umbes nii võiks kõlada hea jazzibänd päikeseloojangu aegu. Järelmekk võtab mängukavasse midagi rütmikamat ja elurõõmsamat, flirtides millegi rokabillilikuga, päikesesoojaade kividel istuv publik uneleb ja rõõmleb kaasa, silmis suvekübarad ja tuules heljuvad juuksed.

MEGA! Superhea ja VÄRSKE doppel-NEIPA, milles on kõik hea peale selle väljanägemise. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment