Thursday, July 1, 2021

Ensemble Thirteen

Ensemble Thirteen (Sori, Eesti) prk 0,44 l. alc 5,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja hinnang 3,75 punkti

Tootjainfo: "Listening to a Symphony can be a joy, like a relaxing in afternoon sun. For our next act, the Brewers at Sori have dialled their Piece De Resistance for a more sessionable musical experience with big juicy hop explosions you love. Ensemble 13 showcases tropical Australian favourite hops Galaxy & Enigma, with the stonefruit characters of Yellow Sub."

Keskmist kasvu purk, sildil lilletapeet. Valge vaht tõidab 5/6 klaasist, püsides mõõdukalt ja haakudes veidi ka klaasiseintele. Õlle värvus - hämusel kollane. Aroom on magusakas, balansserides ananassi ja vaigu vahel.

Esmamekk on keskmise kehaga ja üsna korralikult mõru. Keskmaitse - hapukas-mõru, veidi kadakane, veidi pirnine. Lõppmaitse muutub ootamatult magusaks, täiküpse ananassi ja veidi magedavõitu kollase ploomi sarnaseks. Järelmekk kannab aga vürtsikamat templit, tuues maitsepildi kuivemaks ja maalähedasemaks.

Keskmise kehaga, veidi ülekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõru-hapukas-mõru-magusakas-vürtsikas-mõru buketiga Übertaseme rüübe. Korralik NEIPA nii oma mahlasuse, humalakõdituse kui visuaali poolest.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment