Wednesday, July 7, 2021

Pineapply

Pineapply (nanoPruul, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,3 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Pale Ale - International" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Pineapply on rõõmsalt kerge ja mahlane tegelane, kellele meeldib ühendada ananassi mahlane värskus tagasihoidliku lihtsa õllega. Tulemuseks saame huvitava maitsete koosluse, mis võib meeldivalt üllatada
IBU 32"

Väike lihtne pudel, sildil ananassilõke. Valge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - õrna uduvinega tuhmkuldne. Aroom - pärmine ja puuviljane. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-hapu. Keskmaitse muutub magusamaks ja tõepoolest ka ananassilikumaks. Lõppmaitse naaseb jälle mõrusse serva, mis koos pärmiga muutub veidi kirbeks. Järelmekk - magus-mõrkjas, mõõduka vürtsika õhetusega. 

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-hapu-maguskas-mõrkjas-vürtsika buketiga OK tasandi rüübe. Ananassi on ilmselgelt liiga vähe, humalavängust selle stiili kohta liiga palju ja pärmine mudrusus muudab suutuneetuse kirbeks ... aga külmana sünnib suveõllena juua küll.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment