Friday, July 16, 2021

Rock N Rowl Diva

Rock N Rowl Diva (Rock City, Holland) prk 0,44 l. alc 9,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double" ja 3,57 punkti

Tootjainfo: "This sh*t happens when twoprogressive Dutch Rock and Rowl breweries collaborate. Together we’ve created a big and dry Double IPA. We’ve added 100 KG of forest fruit breakfast sprinkles, together with an unique hopblend for dryhopping. The glamorous candy aroma and fruity hopflavours in this quaffable dry 9% Double IPA really steal the show.
IBU 45"

Sentimeetrine kollakas vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - kuldoranž. 

Aroom ... ja ongi! Kommidja humalad! Magusad-marjased kommiaroomid ja vaigused-mõrkjad humalaühenid moodustavad mõnusaima kombo! Veidra, aga mõõõnuuuusaaaa!

Esmamekk on raskepoolne ja tugevalt mõrumagus. Keskmaitse ... eee ... jube kummaline ... nagu oleks kuiv ja lausa metsiku eili sugemetega ... aga samas on ka magus ja siirupiselt tihke. Lõppmaitse - puidune mõrkjus, kuivatatud õunad, pihlakavein ja samas ka karamell. Järelmekk ... umhhähhhh ... marukoleveider. Hapu. Mõru. Alkone. 

Friigikas. Või siis pigem ülevõllikas? Et noh topelt-IPA ta ju on ... aga koos selle kommilaadungiga pole ta mitte magus, vaid hoopis hapu. Jubekummaline ristusugutis imperial wild ale ja DIPA vahel. 
---
pilt isetehtud


No comments:

Post a Comment