Tuesday, July 6, 2021

Ananas Rocket

Ananas Rocket (Piggy, Prantsusmaa) prk 0,44 l. alc 4,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited" ja 3,62 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "Sour Fruitée à l'Ananas"

Keskmist kasvu purk, sildil ananassikillud. Erkvalge vaht täidab üle poole klaasist, kuid kaob kiirelt ja jäljetult. Õlle värvus - kergelt hämuselt helekollane. 

Aroom -- nnnaaaaanannaaa NANANAASSS! No ikka kohe superpuperpalju ananass! Huvitav kas sellllllist magusat mahlast ehedust on võimalik ilma essentsita saavutada?

Esmamekk on kerge ja vesiselt magus-hapukas. Keskmaitse - hapukas, veidi laktoosiselt ananassine. Lõppmaitse - kahvatu, kuiv, vesine, ananassimorss C-vitamiiniga. Järelmekk on pisut magusam ja kehakam, kuid siiski hale vari lõhna kõrval.

VÄGA vasturääkiv jook, aga seda erilisem! See jook lõikab lõhna- ja maitsepildid kääridega omavahel lahti, kleebib mesimagusa lõhna välisuksele ning viib vesise kuiva maitsepildi maja tagumisse otsa duši alla ligunema. Kolossaalselt erinevad tajud, nii kardinaalselt lõhestumist ei mäletagi. Või hakkab vanal Gambrinusel isiksus lõhestuma? Et ühe küljes on nina ja teise küljes keel?
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment