Saturday, July 10, 2021

472 Express

472 Express (Piggy, Prantsusmaa) prk 0,44 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Triple New England" ja 4,19 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "It tropicalizes severe in the cabin! 🥭🍍 We prepare the summer with juice loaded massively with hops. '472 Express' 8% Citra, Hbc 472.🍃"

Keskmist kasvu purk, sildil troopiline gondel. Kollakas vaht tidab ligi pool klaasi ja kaob üsna kiirelt. Õlle värvus - hämuselt tuhmkollane. Aroom on tõepoolest troopiline, aga siin on lisaks klassikalistele puuviljastele-segumahlastele nootidle lisaks ka mingit sellist vängust, mis kindlasti käib nende mõnede puuviljade kohta, mille transportimist reisilennukiga ei lubata ... seda pole palju, kuid siiski ... ning see on mõnus!

Esmamekk on raskepoolne, magus, mehulik ja humalahammustusega. Keskmaitse - muutus mõrkjusse pole tugev, kuid see kasvab koos vängvõitu vürtsika vaiguse kõrvalnoodiga ning mulje on võimas. Lõppmaitse - troopikas elab säänseid elajaid ja taimi, millest valge põhjaeurooplane ei tea pool p***etki, kuid mis mõjuvad kütkestavalt ja pelutavalt ühekorraga. Järelmekk - troopiline džungel-mängel-pergel.

Mega vist ilmselt. Või noh kuidagi niimoodi. Õllefatktor on 0,2, mehufaktor 0,8 ja troopikafator 230%
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment