Wednesday, July 7, 2021

Ensemble fourteen

Ensemble fourteen (Sori, Eesti) prk 0,44 l. alc 5,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja hinnang 3,73 punkti

Tootjainfo: "Listening to a Symphony can be a joy, like relaxing in afternoon sun. For our next act, the Brewers at Sori have dialed their Piece De Resistance for a more sessionable musical experience, with big juicy hop explosions you love. Ensemble 14 is our first exciting taste of South African hop variety African Queen, with a spicy and sweet fruit profile to compliment the American classic, Mosaic. "

Keskmist kasvu purk, sildil lilletapeet.Valge vaht täidab 4/5 klaasist, püsides mõõdukalt. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom on magusakalt troopiline, mango, papaia ja ananassi segune, selle taga väheke kassipissi ja veidral kombel ka kriiditolmu?

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja magus-hapu. Keskmaitse - greip, veriapelsin ja toorevõitu mango. Lõppmaitse on mõrkjas, jällegi tekib peas assotsiatsioon kriidist ja tahvlilapist. Järelmekk on hapu ja vürtsikas, pannes keele taganurgad ja suulae korralikult õhetama.

Keskmisest kriips kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-hapu-mõrkjas-hapu-mõrkjas-vürtsika buketiga HEA taseme rüübe. NEPA ta ju on, omapäraselt kuiv ja puuviljane, kuid ei midagi aplodeerimisväärilist
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment