Wednesday, January 12, 2022

Hot Shot (Mango+Passion Fruit+Habanero+Curry)

Hot Shot (Mango+Passion Fruit+Habanero+Curry) (4BREWERS, Venemaa) prk 0,33 l. Alc 6,9 %vol. . Ratebeeri liigimääratlus: „Flavored - Chili / Peppers“ ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: „Chilli / Chile Beer“ ja hinnang 4,12

Tootjainfo: „Вы пожалеете об этом. Это серьёзный вызов вашему организму. Это достаточно остро. Даже глоточек. И никто вам не поможет. Это пиво выстрелит в упор. Но если вы любите острое, этот выстрел будет прямо в сердце.
Насыщенный светлый эль. Острый, густой, с консистенцией смузи, сладкий, яркий вкус и аромат манго и маракуйи подчеркивает остроту хабанеро, а дополняет весь букет пряная смесь карри.“

Väike purk, sildil ekstreemsuitsetamine.

Vaht? Värvus? Lollus? Kuubis? Vähemullitav kleepjas mangopüree ohtra täpilise mudruga?

Aroom. Mhh-phhh-mõhhhh. See on see turtsuv-naerev hääl, mida vana Gambrinus teeb, proovides rahulikult nuusutada SEDA. Habanerone-chipotlene mango? Saate aru???

Esmamaitse. Ülitihke mangopüree, mis hakkab kiirelt kerima tšillit

Keskmaitse – mango-tšillipüree

Lõppmaitse – tšilli-mangopüree.

Järelmekk – uhhhhuuuuuuu lolli-tšilli-chipotle-kõrvitsa-mango püree hullusega

SEE RAISK! Sa ruik-raisk. See siga, kas teate, tuleks panna lühema keti otsa! Ideaalsemat maitsekombot kui mango ja tšilli on võimata välja mõelda. See siin on tihendatud musta augu tasemeni, korrutatud kuuega ja siis gaseeritud. Halllleeeluujjjaaahhhh! Mango-tšilli kirik on seeläbi asutatuks kuulutatud. FRIIIIIIIIIIIIIIIKKKKK! Ohtlikult ja ohjeldamatult FRIIIIIIIIIIIIIKKKKK!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment