Thursday, September 8, 2022

Bersalis Kadet

Bersalis Kadet (Oud Beersel, Belgia) pdl 0,33 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Belgian Ale - Pale / Golden / Single" ja hinnang 23 punkti. Untappd ütleb "Belgian Tripel" ja 3,28

Tootjainfo: "Bersalis Kadet is a light and refreshing top fermented beer full of flavour. The noble taste of barley malt is crowned with fruity touches and a hoppy character."

Väike hõbdase fooliumkaelaga pudel, pruulikoja tunnus-sildild kummastab kirje "session tripel" - ei mäleta, et oleks kunagi selliselt ennast määratlevat belglast kohanud. Erkvalge vaht täidab ligi poole klaasist, kuid kaob kiirelt. Õlle värvus kirkalt kuldne. Aroom - küll äratuntavalt belglaslikult karamelline, kuid keeergekesekene.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja magusakas-vürtsikas. Keskmaitse - hapukas-puuviljane, kuivatatud heledad luuviljad ja pisut karamelli. Lõppmaitse - mõrkjas-hapukas, vürtsise servaga ja päris mahlane. Järelmekk - magus-vürtsikas, karamelline ja kuivapoolne.

Veidrus. Omamoodi huvitav veidrus. Teha tavalisest kaks korda lahjem triple, nii et üld-karakteristikad on kõik paigas ja jook isegi toredake ... kuid ikkagi et miks? Lihtsalt selleks et saaks kaks korda rohkem juua?
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment