Friday, September 30, 2022

CLOUD #19

CLOUD #19 (Hopalaa, Läti) prk 0,5 l. alc 7,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "IPA - Milkshake" ja 3,97 punkti

Tootjainfo: "Milkshake IPA with domination of STRATA hops /// IBU - 35"

Keskmist kasvu purk, sarjale omane silt seekord ekrsates loojanguvärvides. Kollakas vaht töidab 2/3 klaasist, püsib väga kaua ja haakub ka mõneti klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt tumekollane. Aroom on pehme, kohupiimane ja jogurtine, selle taga on aga täiesti selge vaigune-aprikoosine humal.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja jämedal magus-mõru. Keskmaitse lööb pendli magusamasse serva, õnneks koos hapu tasakaalustajaga, virsikumoosine pehmus koos tilga kreeka jogurtiga täidab pool pead. Lõppmaitse - magus-hapukas, nüüd juba kuhugi mandariinide ja nektariinide vahemikku mahutuv džemmine-vaigune-jogurtine täidlus paneb suumahlad tööle. Järelmekk - magus-vürtsikas, vaigujogurtine, kadamarjad ja pehme õunajogurti tarretis.

Raskepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja sametise paletiga, magus-mõru-magus-hapukas-mõrkjas-magus-vürtsika buketiga ÜBERtaseme rüübe. Milkshake IPA on see absoluutselt veenvaimal kujul. Ilma ühegi marja-puuvilja-kuivatatudketsi lisandita mõjub ta kuidagi eriti uhkelt.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment