Thursday, September 22, 2022

Finally!

Finally! (Vaat, Eesti) prk 0,44 l. alc 2,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "ISA - Session IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Session" ja 3,14

Tootjainfo: "Micro IPA. Finally! This is the first proper beer we ever made at our new brewery in Telliskivi, Tallinn! Brewed with Kölsch yeast and dry-hopped with Amarillo and Ella, this beer is exactly the type of beer we love to drink!"

Keskmist kasvu purk, sildil ajatu merevaade. Erkvalge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - õrna uduvinega kollane. Aroom on värske ja klaar, veidi mandariinikoore ja greibi seguga mängiv.

Esmamekk on väga kerge ja isegi pisut vesine, ehkki krapsakalt mõrkjas-hapu. Keskmaitse muutub kõvasti mõrumaks, greip seguneb nüüd veriapelsini ja sidrunikoorega. Lõppmaitse - mõru-magusakas, puudutades ohtlikult kirbet mänguruumi. Järelmekk teeb õnneks sammu tagasi, segades sidrunheina greibikoorega ja vähese mõruapelsiniga.

Väga kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõrkjas-hapu-mõru-magusakas-hapuk-mõrkja buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Oma väga madala kraadi kohta on siin maitseid küll ja veel, karge ja kuiva olekuga on see väegadi hea janukustutaja kuumade saunaleilide vahele, ilma et pead liiga sumisema paneks.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment