Friday, September 16, 2022

Prototüüp N56

Prototüüp N56 (Hull Humal, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,5 %vol. ei RB ega UT ei tunne seda jooki

Tootjainfo: "Gose
"Kettle sour" tehnoloogial pruulitud gose, millesse on lisatud lisaks tavapärasele himaala soolale ning koriandrile ka peotäis tomateid ning mõõdukalt habanerot. Pruulmeistri esimene hapu õlu"

Väike lihtne pudel, tehniline / kojale omane sildidisain. Kollane vaht täidab 2/3 klaasist, püsides vägagi kaua (eriti hapuõlle kohta). Õlle värvus - punakas-pruunikas. Aroom on lustlikult kiiksuga, meenutades päikesekuivatatud tomateid ;)

Esmamekk on keskmisest tiba kergema kehaga ja hapu, isegi veidi happeline ja magusakas. Keskmaitse - tomatimagus, veidi soolane, tšilli hakkab ennast mõnusalt tundma andma. Lõppmaitse - soolakas-magus, vürtsikas õhetus tugevneb maailma parimal moel. Järelmekk - magus-hapukas, korralikult tšilline, soolakas põhi ainult võimendab kogu seda ilu.

Friigikas. Lahedalt, toredalt ja õhetavalt friigikas. Gosena täiesti veenev, lubatud tomat ja tšilli veelgi veenvamalt olemas. Noh kui nüüd ilgelt tahaks norida, siis koriandri pool jääb leebeks, kuid see oleks tõesti juba pahatahtlik norimine. Vana Gambrinus aga vaatab seda klaasitäit vägagi heatahtlikult ja palub hobipruuli - mees, tee seda veel ja palju!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment