Thursday, September 1, 2022

Stargazer

Stargazer (Varvar, Ukraina) prk 0,33 l. alc 8,3 vol% Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang 85 punkti. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double" ja 3,82 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Cascade, Citra and Equinox cold-hopped DIPA"

Väike sale purk, sildil vaatab täht tähevaatajat :) Valge vaht täidab pool klaasistja püsib kaua, haakudes tublisti ka klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on magus, meenutades ehk kõige rohke ööd üsna värskes heinarõugus.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja nätseklt mõrkjas-magus. Keskmaitse - jõmakas, jümakas ja tümakas magus-vürtsikas humalavaik, millest polnud lõhnas õrna varjugi.

Lõppmaitse - hapukas-vürtsikas, vaigune, meretuuline, männitüvene, hilisõhtune ja varasügisene lõhnatorm surutuna maitsevormi. Järelmekk - ohhhh kui jämeilus see on! Rukkipõhust magamisase, millele on visatud kanarbikumee vaip ja kolm patja suirakänkraid.

MEGA. Vaimustavalt muutuvalt mega, alates leebe ja õlgu kehitama paneva leebe lõhnaga, kuid ehitades siis ennast sentimeeterhaaval humalvägilaseks, milletaolisi on alati liiiiiiga vähe!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment