Wednesday, August 14, 2013

Kas osaled hobipruulide laadal?

Tartu Gambrinus korraldab esmakordselt hobipruulide laata või "näitusmüüki". See tähendab, et kohale tulevad hobipruulid, kaasas oma tootenäidised ning kõigil soovijatel on võimalik ka kohapeal degusteerida.

Plaanide kohaselt toimub üritus 30.augustil 18.00-22.00 kuskil Tartus (kesklinna piires), täpne koht pole veel selgunud. See sõltub paljuski ka eelinfost, kas ja kui palju on üldse huvilisi. Selle tarvis toimubki praegu siin blogi parempoolses ülanurgas küsitlus.

Mängureeglid on järgmised:

1. Kõik osalejad, nii pruulmeitsrid kui külastajad, maksavad sissepääsul 5.-EUR, saades selle eest 10 "Gambrinust" ehk talongi.

2. Talongide eest saab välja lunastada pruulmeistritelt meeldimahakanud rüüpeid, kursiga 1 Gambrinus = 100 g topsike. Seega on võimalik ära proovida 10 eri õlut ning soovi korral talonge juurde osta ja minna uuele ringile :)

3. Kui mingi rüübe hakkab eriti meeldima, siis võib ka pudelikese välja lunastada, seda sama kursiga ehk siis nt 500 ml pudel = 5 Gambrinust. Sularahas arveldamist otse pruulmeistritega ei toimu!

4. Talongide müügist saadud raha läheb pruulmeistrite vahel jagamisele vastavalt sellele, kui palju on igaüks neidsamu talonge enda kätte kogunud.

Niisiis, andke palun teada, kas plaanite nendel tingimustel osaleda? "Ei" ja "võib-olla" variante küsitluses pole, seega vastama peavad ainult need, kes on (enam-vähem) kindlad osaleda soovijad.

No comments:

Post a Comment