Sunday, September 1, 2019

Szilvás Gombóc


Szilvás Gombóc (Mad Scientist, Ungari) pdl 0,33 l. alc 10,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Gose - Flavored" ja 91 punkti. Untappd ütleb "Sour - Gose - Fruited" ja 4,08 punkti

Tootjainfo: "Plum dumpling imperial pastry gose."

Väike lihtne pudel, valge-pruun lihtsavõitu sildikujundus. Punakas-kreemikas vaht täidab pool klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - õrna uduvinega tumedapoolne pohlapunane. 

Aroom .... nämmmm ... see lõhnabki nagu ploomikook! Selline magus, karamelline, hapuka ploomise alatooniga, krõbeda purukoogi pähklise noodiga.

Esmamekk. Magus! Ploomimagus. Karamelliseerunud ploomi magus-hapu ... ei mingeid alatoone "magusakas" või "hapukas" stiilis..

Keskmaitse. Oikuram - KUI HÄSTI siia sobib soolane kõrval-akord ... see paneb suutäie helisema nagu hiigelsuure vask-gongi, mida lööb kerekas sumomaadleja. See mõjub nii nagu oleks magusaid ploome marineeritud nagu konservtomateid!

Lõppmaitse. Apppi, kui hea! Paganamas, miks pole ma varem saanud soolaselt marineeritud ploome!?! See on ju lihtsalt geniaalne!!!

Järelmekk. Jah see maitseb nagu ploomisiirup. Või noh nagu magusa ploomikonservi vedelik, mida on tihedamaks keedetud ja siis segatud konservtomati vedelikuga!

GENIAALSELT KOSMILINE FRIIGIKAS!!! Täiesti ebastandartne!! Hull teadlane tõepoolest! No kesse kuramus nihukese õlle retsepti peale tuleb!??#"¤!/&!! Super! Pole küll seni neid soolasest kartulitaignast ploomi-pelmeene siiani proovinud, aga kirevase päralt, soov on nüüd küll suur, saamaks teada, kas nad on sama napakalt head kui see õlu!?
---
pilt isetehtu

No comments:

Post a Comment