Monday, December 14, 2020

Behind the Mask

Behind the Mask (Poppels, Rootsi) prk 0,33 l. alc 8,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England" ja 4,02 punkti.
Tootjainfo: "This collab was made in 2020 after months of lockdown, isolation and closed borders, with our german friends Sudden Death Brewing. We want you to remember that this too shall pass and the distance between us will end. Until then, discover what’s behind the mask.

”This is a really hoppy beer, where we used both regular hops and cryo hops enhance the fruity notes. We added oats to create a nice body and a well balanced sweetness. Also, we tried out the whole new hops type TALUS”
IBU 10"

Väike purk, muidu igavas sildikujunduses seekord ajakohaseid maskimotiive. Valge vaht täidab pool klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - tuhmilt tumekollane. 

Aroom - oi see on veider. See TALUS humal ... see on üks isevärki loom! Vaik, värnits, käärimaläinud ananass, õunamahl, märjad loomakarvad.

Esmamekk on keskmisest suts raskema kehaga ja magus ning keeleotsal pisut torkav. Keskmaitse - mõrkjas-magus, keelekülgedel rapsiv, torkiv ja tantsiv. Lõppmaitse - mehune, krobeline, kummaline ja torkiv. Järelmekk muutub korraga aga pehmeks ja leebeks nagu kassikpäpakesega keelele pandud troopiline keedis ... mis aegamisi muutub kumkvaadilikuks.

Mängulise kehaga, mängulise olekuga, maruveidralt mäkerdavalt mängulise maitseseguga lummavalt kentsakas rüübe. See uus eksperimentaalhumal on ilmselt üks veidramaid maitsetaimi ... ja vaadake mõelge nüüd korraks sellele, et topelt-IPAna saab turundada jooki, mille IBU on 10 - ja sa oled nõus noogutama, et tõepoolest see ikkagi ongi vist topelt (NE)IPA!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment