Thursday, December 10, 2020

Oh My Wai-Iti

Oh My Wai-Iti (Tanker, Eesti) pdl 0,44 l. alc 6,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb "IPA - International" ja 3,9 punkti

Tootjainfo: "Wai-iti! Personally, I'd always ask Wai-iti not? And we certainly did. We triple-dryhopped this beer with Wai-iti hops, meaning we took full use of hop biotransformation right at the onset of fermenting, did a 2nd dryhop at high krausen and finished things off with a classic dryhop addition at the end of fermentation. Suave, shrewd, quick-witted and delightfully hoppy. It's Wai-iti!
IBU 85"

Keskmist kasvu purk, sildil humalane versioon kuulsast maalist. Valge pöidlapaksune vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - vähese hõljumiga helekollane. 

Aroom - jeerum see on imelik. Ja veider. Ja kummaline. Kurk ja pappkastid. Kurgimahl ja paberitolm. Porgand. Villased sokid. Jeeeeerum

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja mõrkjas-mõru. Keskmaitse - tihke, isegi veidi õline, kurgi-ananassi mahla segune koos kummeliga. Lõppmaitse - liiga kauaks tõmbuma jäänud kummeli-pärnaõietee ja papist õlleklaasialus. Järelmekk - kurgimahlakeedis vähese raudrohuga?

Friigikas. Jessver-sussver kui imelik see uus humal on. Vana Gambrinus pole üleüldse kindel, kas see kraam on meeldiv või ebameeldiv, aga meelde jääb see jook igatahes - noh ja see on ju pluss, või mis?
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment