Friday, December 11, 2020

New England Pale Ale

New England Pale Ale (Poppels, Rootsi) prk 0,33 l. alc 4, 7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - American (APA)" ja hinnang 56 punkti. Untappd ütleb: "Pale Ale - New England" ja 3,52 punkti.

Tootjainfo: "During Poppel's crowdfunding tour, it was possible to test the first edition of New England Pale Ale. Since then, the beer has received an adjusted hop profile and updated label.
IBU 25"

Väike purk, igav sildikujundus. Sõrmepaksune valge vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - hämuselt-mehuselt kollane. Aroom on üsna tüüpiliselt NE sissejuhatusega - mahlane, magusakas ja humalakõrps, aga huvitava hapuka alltooniga, mida omistaks ...

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitse muutub veidi magusamaks, mandariinisemaks. Lõppmaitse on taas mõrkjam, kuivemapoolsem ja krõpsumalt humalasem. Lõppmaitse -  mõrkjas-magus ja õrnalt vürtsikas.

Keskmisest kergema kehaga, mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsika buketiga Hea taseme rüübe. Vastab täpselt õllestiili ootustele, aga teeb seda nii tuhmilt ja väheütlevalt kui võimalik ... ja noh nii disaini kui nimeloome eest saab samamoodi igavuse auhinna.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment