Thursday, August 19, 2021

Allegro Barbaro

Allegro Barbaro (Hoppy Road, Prantsusmaa), pdl 0,33 l. alc 4,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Gose - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Gose" ja 3,92

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "New score in our Pastry Gose range: "Rhubarb, Vanille, Pastry!""

Väike lihtne pudel, sildil lopsakas klaver. Roosakas vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib päris kenasti. Õlle värvus - punakas-oranž. 

Aroom on ülinunnu, rabarberi hapu, vanilli magus-mõrkjas, aju joonistab veel juurde maasikad ja kaneeli ning kokku ongi sumesuvine mõnusus.

Esmamekk on hapu ja kergelt soolakas, rabarberine ja maasikane. Keskmaitse - julgelt soolakas ja magus-hapu. Lõppmaitse muutub kuivaks, vanaks tuhmivõitu rabarber ja veidi mustsõstraid. Järelmekk annab korraga vesisevõitu monokroomse hapu laksu ... ja siis korjab vaikselt taas magus-soolakad põnevamad tahud.

Keskmisest kergema kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapu-soolakas-hapu-magusakas-soolakas-hapu-magus-soolaka buketiga VÄGA hea, muutuva ning mängulise olekuga gose - taaskord tõestus gose kui geniaalse maitsepõhja kohta erinevate marjade vms esiletoomiseks
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment