Friday, August 13, 2021

Last Mango In Paris

Last Mango In Paris (Anderson's, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,2 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "IPA - Milkshake" ja hinnang 3,83.

Tootjainfo: "Milkshake IPA with Mango and Coconut"

Väike purk, pruulikoja tunnus-tilk kirev-linnulikul taustal. Kollakas vaht täidab pool klaasist, kuid kaob kiirelt ja jäljetult. Õlle värv - mehuselt-mudruselt kollane. 

Aroomis on värskeid klassikalisi IPA-humalaid (koos väikese kassipissi servakesega), laktoosi pehmust ja mango mahlasust. 

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-vürtsikas, mõõdukas humalahammustus ja ehe mangosus sobivad kenasti omavahel. Keskmaitse lööb kõvasti hapuma vänntvõlli käima, muutes algse mehuse suutunnetuse mahlasemaks. Lõppmaitse on mõrkjam, kuivem ja samas ka laktoosiselt pehmem. Järelmekk paneb taas humalahammutusega suu õhetama, andes maitsepildile sära ... kusjuures lõpu-lõpus käib ka kerge kookosene laineke üle keelepära.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse ning samas ka mahlase-mehuse paletiga, magus-vürtsikas-hapu-magus-mõrkjas-vürtsika buketiga Übertaseme rübe. Hetkel võlub siin ülim värskus, mis kipub varjutama milkshake'ist oodatud kreemist suutunnetust, humalatorke taandudes võib see õlu tublisti muutuda ja kusjuures isegi paremuse suunas.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment