Monday, August 9, 2021

Strawstachio Imperial Stout BA

Strawstachio Imperial Stout BA (Iron, Prantsusmaa) pdl 0,33 l. alc 11,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda toodet. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 4,05 punkti

Tootjainfo: "Imperial Stout aged in barrels of red wine with the addition of strawberry and pistachio"

Väike lihtne pudel, pruulikoja tunnus-alasi seekord troopiliste lehtede foonil. Vahtu sisuliselt ei teki. Õlle värvus - üdini must. Aroom - magus täidlane impstoudi baas koos klaari hapuka vaarikalisandiga ... pistaatsiavine on ninas ilmselt ainult teadmise tõttu, iseseisvalt ei oskaks seda otsida.

Esmamekk - väga raske ja õlija paletiga, magus, ploomitarretise ja kohvilikööri tilgakesega. Keskmaitse - rammusalt šokolaadine, vanilje ja kaneeli tugiraamistikuga, vaarikahapu südamikuga, kreeka pähklite õlisusega ilupilt.

Lõppmaitse muutub metalseks, justkui oleks vaskuhmris purustatud pistaatsiapähkleid, see üle kallatud koduse vaarikanastoikaga, sinna veel pisut maasikalikööri ja šokolaadihelbeid. Järelmekk - vaskne, kuiv ja ühtlasi õline, pehme ja sametine, täidlane ja mahlane ... vääääga vastandlikud sõnad, ma tean, kuid see jook ongi hurmavalt mitmenäoline!

MEGA! Üüratult mitmenäoline alates lame-õlisest kuni mahlase värskuseni. Geniaalne mõte ristata pistaatsiapähkleid ja vaarikaid! Tulemus on megatahes megalahe ja megateistmoodi.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment