Monday, February 29, 2016

Apple Cinnamon Ale

Apple Cinnamon Ale (Sankt Gallen, Jaapan) pdl 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Fruit Beer" ja hinnang 45 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke vahendusel): "raw materials Barley, malt, hops
Auxiliary material Apples (Ina, Nagano Prefecture City production), maple sugar, cinnamon
Use malt Pale ale malt, Muenchen, Crystal 20 ° L, 60 ° L, chocolate malt
Use hop Chinook, Willamette
IBU Eighteen"

Väike lühikaelaline pudel, punasel sildil ... kõrvits? Või siis ikkagi õun ainult et tavapäraselt halloweeni-kõrvitsaga seostatud irvelnäoga? Vaht ... see kuramus purtskab pudelist nagu pahast avimust aetud, katab laua ja jätkab pudelist väljaronimist ka siis kui 2/3 pudelist juba tühi on. Õlle värvus - häguselt tumeoranž. Aroom on hapukas, õunane ja veidi kaneeliselt vürtsikas. 

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja hapukas-mõrkjas. Keskmaitse on magusakas, linnaseline, kohviste ja puiduste kõrvalnootidega. Lõppmaitses katab pärm enamiku muudest maitsetest, pähklite ja kaneelikoore noodid on kuskil varjus. Järelmekk on mõrkjas-hapukas, veidi kurku kratsiv ja kore.

Kergepoolse kehaga, metsikult ülekarboniseerunud paletiga, hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga kummaline rüübe. Ehkki osa saab kindlasti kanda mingi tehnoloogilise apsu peale, mis konkreetse pudeli niimoodi käima pani, pole joogi aimatav algne olek kah kuigi kiita. Kaneeliga on lihtne üle võlli minna ja siin on mindud.
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment