Tuesday, February 16, 2016

Лвiвська осiнь


Лвiвська осiнь Vesna (Pravda, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 7,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Doppelbock", hinnag pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Koostis: vesi. Linnased: hele odralinnas, karamell-linnas, röstitud oder, humalad (Magnum, Pelle???, pärm" No kuram niiiiii väike kiri hallikal toonil, et no lihtsalt ei näe.

Väike lihtne pudel, sildil sügisene daam punases. Kreemikat karva vaht täidab 2/3 klaasist, olles üsna püsiv. Õlle värvus - kirkalt tumedapoolne punane. Aroom on magusakas, karamelline ja veidi pähkline, õrna kõrvetatud suhkru vinega.

Esmamekk on keskmise kehaga ja maguasakas. Keskmaitse on mõrkjas-magusakas, röstpähkli ja näkileiva taoline. Lõppmaitse on hapukas-mõrkjas, kultuurpihlakate ja tumedate rosinate taoline. Järelmekk segab kokku vaikselt kohale hiilinud veinise raskuse ja pähklise mõrkjuse, vaarikavarred ja kanarbiku.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga Übertasandi rüübe. Oivalises tasakaalus, maitseküllane ja stiilne. Pakkuda koos kõvema soolaka juustu õhukeste laastudega.
---------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment