Friday, February 19, 2016

Soundwave


Soundwave (Siren, UK) pdl 0,33 l. alc 5,6 %vol. Rateeeri liigimääratlus: IPA ja hinnang 97 punkti!!

Tootjainfo: "Cask conditioned and keg unpasteurised; Regular A 5.6% west coast IPA: golden, immensely hoppy and alive with grapefruit, peach and mango flavours. Soundwave carries her drinker to the west coast, to the golden shores of California where craft ale is nectar. She is the driest of Siren’s ales – full with flavour but subtle with bitterness. Her resinous finish will pull you off balance."

Väike lihtne pude, kaunis naiselik läbipaistev sildikujundus. Sõrmepaksune helevalge vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kuldne. 

Aroom. Ooooo, see on hunnitult hea! Puuviljane, tihkelt täis mangot ja virsikuid, taamal mustsõstrad ja soe turbasammal. 

Esmamekk on keskmisest kriips kergema kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse on mõrkjas-hapukas, vaigune ja greibine. Lõppmaitse maheneb, tuues esiplaanile kuivatatud virsikud ja heledad rosinad. Järelmekk on mõrkjas-vürtsikas, vaigune ja kuiv.

Keskmisest tiba kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga ÜBERTASANDI rüübe! Lõhna järgi ütleks lausa "MEGA", kuid maitse ei kutsu esile sellist vaimustust, ehkki vaieldamatult on tegu puuviljasemate IPA'de eeskujuliku näidisega.
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment