Thursday, February 18, 2016

Dark Humor Club Coconut


Dark Humor Club Coconut (Sori, Eesti) pdl 0,33 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "imperial stout" ja hinnang 67 punkti.

Tootjainfo: "Join our Dark Humor Club, where life is fun and jokes are dark! When life gives you coconuts, you put on Hawaii shirt and bite into this Imperial Coconut Stout! Another delicatessen of our DHC series is this deep dark and sweet stout. Pair with a rich chocolate cake, hard cheese and try with curry!
IBU 50"

Väike lihtne pudel, sinakal sildil palmid. Tumedapoolne pruun sõrmepaksune vaht on mõõdukalt püsiv. Õlle värvus - must. Aroom on magusakas ja röstine.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja toekalt magusakas. Keskmaitse on röstine ... ja oi kui mõnusalt kookoseline! Vau, see on ON mõnus ... selline mitte-domineeriv, aga selgelt äratuntav, kreemine ja veidi liköörine. Järelmekk mõjub kookos-likööri ja kohvikreemi seguna, pehmelt ja toekalt, sumedalt ja soojalt nagu troopiline öö. Järelmekk on hapukas-vürtsikas, pehme kookosepaitusega ja kakaotervitusega.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja sametise paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-magusakas-hapukas-vürtsikas-magusaka buketiga ÜBERtasandi rüübe! Imperial stoudina ei jätaks asi ise ilmselt erilist muljet, aga see mõõdukas ja samas selgelt äratuntav kookose-puudutus mõjub lihtsalt heldimapanevalt. Huvitav, kui pakukski siia juurde Bounty maiust? :)
-----------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment