Sunday, February 21, 2016

Undercurrent


Undercurrent (Siren, UK) pdl 0,33 l. alc 4,5 %vol. Rateeeri liigimääratlus: APA ja hinnang 91 punkti!

Tootjainfo: "A 4.5% pale ale with spicy, grassy aromas and a taste of grapefruit and apricot. Undercurrent is part pale, part oats and part caramel barley. Her swirls of bold, bready and nutty malt whirl into a concoction of spicy, citrus, floral hops. Mystery lurks in those cascade and palisade hops. Her silky, creamy body will pull you under."

Väike lihtne pude, kaunis naiselik läbipaistev sildikujundus. Valge sentimeetripaksune vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on mõnusalt mõrkja, mahlane, murune ja veidike kumkvaate meenutav.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse on mõrkjas-magusakas, mahlane ja kirgas. Lõppmaitse muutub hapukas-mõrkjaks, pomelo ja greibi vahepealseks. Järelmekk on õrnalt vürtsikas ja kargelt mõrkjas.

Kergepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsika-mõrkja buketiga Übertasandi rüübe. Kirkalt ja kargelt mahlane, suurepärane maitseküllase APA näide. Kergeltjoodav ja samas pakatavalt värske. Pakkuda koos krevetikokteilsalatiga.
------------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment