Monday, April 4, 2022

Extinction Is Forever!: Mediterranean Monk Seal

Extinction Is Forever!: Mediterranean Monk Seal (Bevog, Austria). prk 0,5 l. alc 7,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 75 punkti. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,75 punkti.

Tootjainfo: "Bitter, hoppy, amazing IPA.
Throughout hopped with Simcoe, Mosaic and Centennial. Tropical and citrus dominate in this 95 IBU west coast oriented IPA."

Keskmist kasvu purk, pildil nimeandev elukas. Kollakas vaht täidab 4/5 klaasist ja püsib superkaua. Õlle värvus - kirkalt kollane. 

Aroom - oi see on ilus ja mõnus, surisevalt soe, vaigune ja puuviljane, mango, papaia, kumkvaatide ja mandariinide segusena mõjuv. 

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõru-magus. Keskmaitse - apelsinitsukaad muskaatpähkliga ja noaotsatäie kuldse naeratusega. Lõppmaitse - mõru, puidune, päikeseline, vana kuusevaik, värske viilakas mõruapelsini ja õhtune soojus ahjukõrvases tugitoolis. Järelmekk - mõru-magus, keelepära merekarulikult parkiv ja roppude naljadega survestav, tihke ja toekas nagu selle karujakk, mis on tormituultest soomuskuueks parkunud.

Raskepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõru-magus-mõru-hapukas-magus-mõru-vürtsika buketiga ÜBERTASEME rüübe, karm ja päikesesoe vanakooli westkõuster!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment