Thursday, April 21, 2022

Thick Haze

Thick Haze (Oskar Blues, USA) pdl 0,33 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang 74 punkti. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja 3,67

Tootjainfo: "This full on Hazy IPA has a vibrant white head and a creamy mouthfeel that offers intense hop aromas and flavors of pineapple, mango, grapefruit, lemon, strawberry, honeysuckle.
IBU 45"

Väike purk, sildikujundus lapsik-multikalik. Hõre valge vaht täidab kolmandiku klaasist, kuid hääbub jäljetuks. Õlle värvus - kirkalt tuhmkollane. Aroom on magus-mõrkjas, puuviljane, ananassi, mango ja greibi kolmnurkne. 

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja magus-mõrkjas, veidi keeleotsa torkiv. Keskmaitse - hapukas-mõrkjas, mandariini ja mõruapelsini teepealne. Lõppmaitse - greibilik, kuivapoolne, hapukas-mõrkjas ja veidi humalahammustav. Järlemekk - hapukas-magusakas ja greibiseemneliku veidi vängevõitu eeterlikkusega.

Keskmisest veidi raskema kehaga, alakarboniseerunud ja kuiva paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-magusakas-vürtsika buketiga HEA TASEME rüübe. Kentsakas muidugi, miks õlu nimega "Thick haze" ei ilmuta ühtegi udususe märki isegi purgi tilgatumaks kallates, aga muidu on see NEIPAde väga viisakas esindaja nii mahlasuse kui humalakibeluse mõttes.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment