Sunday, April 24, 2022

Muster

Muster (nanoPruul, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "stout- other" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Sweet stout
Muster on süngelt müstiline ja pehmelt voolav õlu. Ta puudutab magusalt ja hellalt, kuid jätab kerge ja värskendava jälje. Olemuselt on tegemist kerge joogiõllega, mis sobib aastaringselt nautimiseks
IBU 20"

Väike lihtne pudel, sildil on midagi spirituaalset. Sõrmepaksune kreemikat karva vahukiht on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - kirjalt mustjaspunane. Aroom on mõrkjalt röstine ja hapukalt leivane. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus, kergelt kohvine. Keskmaitse - magus-mõrkjas, mõõdukalt röstine, õhkõrna šokolaadise varjundiga, kuid pigem kamašokolaadilikus mõttes. Lõppmaitse - veidi hapukam, ploomise ja hapumate tumedate rosinate uitmõtetega. Järelmekk - magus, röstine, stritsline.

Keskmisest õõõõhkõrnalt raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magus-mõrkjas-magus-hapuka buketiga VÄGA hea taseme rüübe, pakkudes täpselt seda mida sildil kirjas - magusama otsa kerget stoudikest
---
piltisetehtud

No comments:

Post a Comment