Sunday, April 17, 2022

Wild Swan

Wild Swan (Thornbridge, UK). pdl 0,33 l. alc 3,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Blonde Ale / Golden Ale" ja hinnag 50 punkti. Untapped ütleb "Pale Ale - English" ja hinnang 3,36 punkti

Tootjainfo: "Wild Swan is white gold in colour with aromas of light bitter lemon, a hint of herb and a subtle spiciness. A great session beer! "

Väike lihtne pudel, lakooniline kuid siiski kaunist sildikujundus. Helevalge vaht täidab pool klaasi, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom on magusakas, linnaste ja herne segune.

Esmamekk on väga kerge kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse - hapukas, vesine ja veidi ürdine, võibolla sidrunheina ja kurgirohu segune. Lõppmaitse - kergelt mõrkjas ja greibine. Järelmekis greibitunnetus kosub ja kasvab greibiseemneks.

Väga kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja vesisevõitu paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkja buketiga Hea taseme rüübe. Ilmselt võis selline 3,5-kraadine kerge jook ollagi ennemuiste briti pubiõllede standard ... ja teate isegi päris hea oskab ta olla.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment