Saturday, April 9, 2022

Lifelink

Lifelink (Sibeeria, Tšehhi) prk 0,5 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "ISA - Session IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Session" ja 3,83

Tootjainfo: "As old-school as it gets. Crystal clear, dry, bitter, citrusy, even lemon-y and extremely sessionable. We like to start the year on the hoppy side and confront the old and new approaches to brewing IPAs. With just 5% ABV you can enjoy Lifelink by full pints and enjoy the hoppy bite we used to go crazy for just a couple years ago."

Keskmist kasvu purk, ülilakooniline kuid omamoodi stiilne sildikujundus. Erkvalge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom on tsitruseline ja sidrunheina noodiga. 

Esmamekk on kerge kehaga ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitse - mõrkjas-magus, greibine ja veidi linnaseline. Lõppmaitse muutub hapukamaks ja mahlasemaks, pomelo taoliseks. Järlemekk - magusakas-mõrkjas, nüüd juba greibikoore kargusega.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-mõrkja buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Session IPA heas tasakaalus hoidmine on pruulmeistri jaoks nagu noateral kõndimine, see siin on väga kenasti teostatud ... kuigi ühtlasi ka mitte-meeldejääv
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment