Thursday, November 15, 2018

Can U Fix Seed?


Can U Fix Seed? (Uncle Brew, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "IPA - New England", hinnang on 4,16

Tootjainfo: "Intensely hopped and super juicy Pomegranate NEIPA is created by using Mosaic hops and pomegranate juice throughout the brew. Enjoy the flavors and powerful aromas of tropical fruits and pomegranates.
IBU 50"

Väike lihtne pudel, sildil pruulikoja tunnusvanamees granaatõuna-autos. Hallikasvalge sõrmepaksune vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuid ebamääraselt pruunakas-kollane. Aroom on pärmine ja mõrkjas, vaigune ja veidi taruvaiku meenutav.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse on mõrkjas-hapukas, pärmine ja ebamäärane. Lõppmaitse muutub veidi vürtsikamaks ning see päästab üldist ähmast pilti. Järelmekk muutub taas mõrkjaks, veidi kuuseokkaid meenutavaks.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-hapukas-vürtsikas-mõrkja buketiga keskpärane rüübe. Kui vana Gambrinus nüüd mõtlema hakkab, siis ilmselt on see esimene granaatõuna seemnetega tehtud õlu ... ja ju sellel on hea põhjus, miks granaatõuna ei kasutata õlleteol. Vaimusilmas oodatud punast-mahlast tulemust pole mitte kuskil ja jook ise on üsna ebamäärane. Jah, kui nüüd VÄGA pingutada, siis seos pooltooreks jäänud granaatõunaseemnega on isegi olemas, kuid see ei tõsta kuidagi hinnangut joogile endale.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment