Tuesday, November 6, 2018

Vaikus (6,0%)


Vaikus (6,0%) (Pühaste, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Sweet", hinnang pole veel välja kujunenud. Untapped ütleb "Stout - Milk / Sweet" ja hinnang on 3,76

Tootjainfot pole

Varasemalt oli olemas samanimeline ja -stiililine toode, mille kangus oli 7,8 ... aga üllatavalt mul polegi selle kohta kirjeldust tehtud

Väike lihtne pudel, sildil tige tugitool. Pruun vaht täitis üle poole klaasist ning püsib väga kaua, haakudes ka kenakese vahujäljena klaasiseintele. Õlle värvus - must. Aroom on magusakas, kakao ja šokolaadi nootidega, vähese kaneelise vürtsika sädemega ... ja isegi piiiiisike aniisitilgake hiilib klaasiserva pidi.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja tihkelt magusakas. Keskmaitse on magusakas, kreemine, puidune, mõrkjas, kaneeli ja lagritsa nootidega. Lõppmaitses segunevad rosinad, nelk, tumedas rummis ligunenud kaneelipulgake ja vanilje. Järelmekk on liköörilik ... hmmm ... kas oleks nagu vähese Vana Tallinnaga šokolaadikomm? Jaaaa - kõige-kõige lõpus tuleb nurga tagant välja apelsinikoor!

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja sametise paletiga, magusakas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-mõrkjas-magusaka buketiga Übertaseme rüübe! Turunduslikult väga hea sihik, hetkel polegi milk stoute eesti turul vist rohkem esindatud. Ja sooritus ise on ka vaieldamatult õnnestunud ning stiilipuhas. Tekkis isu piparkookide järgi :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment