Tuesday, November 23, 2021

Banana Bella Ciao

Banana Bella Ciao (Anderson's, Eesti) prk 0,33 l. alc 8,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Stout - Pastry" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Sweet dark beer with banana puree and roasted cacao nibs."

Väike purk, sildil õlised-meelitavad-rasked-šokolaadised lained.  Pruun vaht täidab kolmandiku klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - vähese tumepunase servaga sünk mustjaspruun. Aroom on röstine ja piimašokolaadine, pisut hernese / kamase servaga.

Esmamekk on raske ja hapukas-magus, intensiivne ja täidlane. Keskmaitse - röstine, õrnalt suitsune, kreemikas ja samas marjane. Lõppmaitses hakkab aimduma flambeeritud banaani, kuid röstleivane / pihlakane / šokolaadine magusmõru põhi matab selle üsna enda sisse. Järelmekkk muutub juba õliseks, kohvimarmelaadiseks, šokolaadikreemiks, millesse on sisse riivitud kuivatatud banaani.

Raske kehaga, vähekarboniseerunud ja sametise paletiga, hapukas-magus-mõrkjas-magus-hapukas-mõrkjas-magusa buketiga Väga hea taseme rüübe. Magusstoutide / pastry stoutide rubriiki kuulub see jook kahtlemata, samas on banaanine komponent nii nõrgalt aimatav, et paneb pisut kahtlevalt klaasi vaatama ja üha uusi konroll-lonkse võtma, et ennast ikka veenda flambeeritud banaani varjundis.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment