Monday, November 15, 2021

Beans & Biscuits

Beans & Biscuits (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 9,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Porter - Baltic" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Porter - Imperial / Double Baltic" ja hinnang 3,94.

Toojainfo: "Imperial stout brewed with Colombia La Claudina coffee and biscuits. Collaboration with Kokomo coffee roasters."

Väike purk, sildil ... noh kohvi ja küpsised ... ja veel nipet-näpet. Must vaht täidab ülepoole klaasist ja püsib vägagi kaua. Õlle värvusest rääkimine oleks ilmselt sama mõtekas kui vaakumi kirjeldamine. 

Aroom. Jaaaaa. Vaadake. Pühastes on kuskil salakaev, kuskohast ammutatakse sügavust. Ma ütleks lausa et süvavust. Süvakohvi. Süvašokolaad. Süvaküpsis.

Esmamekk. Džiižöž, kui pehhhhme see on. Jõuline ja behhhhmeeee. Gohvigreemi behhmmeeee.

Keskmaitse - veidi kõrbema läinud võiküpsis šokolaadivaabaga. Korrutatud kahega ja blendeeritud kuuega. Kuue kohviga. Mitte segamini ajada kuuevarbaga!

Lõppmaitse. Jämemagus šokolaadilootsik, pilgeni täis kohvikaramelli-jooki.

Järelmekk. ŠIIIRUP! ŠOKOŠIIRUP! Aga tehtid muuseas tubakaga! väga hea aromaatse kirsitubakaga.

KATASTROOFILISELT KOLOŠŠAALNE! Süvariigi süvamagus süvakohvi süvakorrutis. Kliiniselt sundmõtteline šokolaadisiirup. Ilmselt näen täna unes kohvi, juhul kui üldse und tuleb. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment