Tuesday, November 30, 2021

Overwhelm (50/50)

Overwhelm (50/50) (Red Button, Venemaa) prk 0,5 l. alc 6%vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Smoothie / Pastry" ja 4,33.

Tootjainfo: "Soursop (Guanábana) Fruit Smoothie Sour Ale. Пожалуй самый сладкий из всей серии 50/50. С добавлением Гуанабаны, нектарина, сока ананаса и пюре маракуйи."

Keskmist kasvu purk, igavavõitu oranž-sinakas sildikujundus. Vahtu ... eee ... no mis vahtu saab tekkida klaasi plödiseval paksul mehul? Õlle värvus. Hmm. No ei ole õlle värvus. Mehu värvus - mudruplödipuuviljapüree :)

Aroom. Jeeeeerum. No kuidas kirjeldada puuvilja, mida sa ei tunne? Et noh et tikrit tead? Üldse pole sarnane! Ananass ja maracuija ja siis veel midagi mõrkjas-magusat, veidi vänget ja üdini troopilist. 

Esmamekk - puuviljapüree. Hapu-magus puuviljapüree. 

Keskmaitse ... oijummel kui lahe puuviljapüree! Laimi, punase sõstra, sidrunväändiku, nektariinide segune põski punaseks lööv energiapomm!

Lõppmaitse. Banaani-laimi-kukerpuumarjade-sidrunheina-kafiirlaimi-sidruni smuuti! OGARALT HEA!

Järelmekk. Tikrid, banaanid, virsikud, melon, punane sõstar, maracuija + veel umbes kolmkendkolm komponenti, mille kohta ei oska mingit nime anda.

OIVALISELT JA OGARALT JA NAPAKALT ÜLEVÕLLINE JOOK! Ei, õllefaktor on siin miinus 6. Aga see kraam on ülimalt lustlik ja üleannetu, puuviljavimkasid täis PIPI, kes ühe käega tõstab pea kohale hobuse ja teisega politseiniku. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment