Tuesday, November 2, 2021

GBG Haze Idaho 7 & Citra

GBG Haze Idaho 7 & Citra (All in, Rootsi) prk o,33 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja 3,64 punkti.

Tootjainfo: "Our take on a New England style IPA with a medium high bitterness dry hopped with a lot of idaho 7 and Citra.
This is the third IPA in this series
IBU 50"

Väike purk, sildil loojangutaeva toonides sadamakraanad. Kollakat karva vaht täidab 4/5 klaasist a püsib väga kaunilt. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom on vaimustavalt mahlane, mando ja virsiku segune, veidikese kuiva humalakrõbelusega.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse  kaldub mõrumasse külge, keeleservades hakkavad torkima magusad männiokkad. Lõppmaitse - troopiline segumahl valgepipra ja kadakavaiguga. Järelmekk - mõru, hapukas, mahlane ja samal ajal kuiv, ananass ja kuivatatud ingverilaastud mehukoorikus :)

Raskepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud ja mehuse paletiga, magus-mõrkjas-magus-MÕRU-hapukas-vürtsikas-magus-mõru-vürtsika buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE! Kuiv ja atsakas, mehune ja mahlane, veidi kare ja igati korralik NEIPA rõhuga sõnal IPA!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment