Thursday, November 25, 2021

Neighbors In Crime

Neighbors In Crime (AF / Midnight project; Venemaa / Valgevene) pdl 0,375 l. alc 11,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double Pastry" ja 4,08 punkti.

Tootajainfo: "Давно обещанный гештальт со старыми друзьями и новыми соседями Midnight Project — наконец-то счастливо завершен, разлит и запечатан. Neighbors in Crime. Стаут с стручками ванили и бобами тонка, вымоченными в роме. Сварено по-соседски, ленивым воскресным утром, в легком состоянии Лоботомии.
IBU 20"

Keskmist mõõtu pudel, sildil piiluvad ruloo vahelt silmad. Pöidlapaksune mustav vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - kriminaalselt must. 

Aroom. No mis te arvate, kui on tegu magus-stoudiga, milles on kasutatud tonkauba, siis mille järgi lõhnab kogu tuba? Õige! Kakao, kohvi, mandlite ja vanilje järgi! Lähedalt nuusutades veel bsikviit ja rumikook ka! No ikka nii kohviku kondiitrileti järgi lõhnav kui vähegi saab :)

Esmamekk on raske ja magus. Võiks isegi öelda et läilalt melassine, kuid siin on siiski kohe algusest tunda ka vanilje mõrkjust, mis seda tasakaalustab.

Keskmaitse - magus-mõru-magus. Tuntavalt alkoholine. Teraliselt kakaone. Kohe lausa füüsiliset selline tunne, nagu oleks keele torganud magusa kakaojoogi pulbri sisse.

Lõppmaitse. Ploomliköör šokolaadiga. Mandlijahus veeretatud šokolaadivõõbas likööriploom.

Järelmekk. Jubemagusalt šokolaadine ja melassine. Vaniljekaunadest tehtud jooginõust pakutav šokolaadiliköör, millesse on veidi sigaretituhka raputatud.

ÜLEVÕLLIKAS. Ebardmagus. Selle suhkrukogusega saaks käimas hoida väiksemat kondiitritsehii nii umbes nädal aega, lastes välja rammusaid šokolaadikomme. Ja no muidugi mida nimi Venemaa ja Valgevene ühispruulile praegusel ajahetkel :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment