Friday, November 5, 2021

Conus Strong 7,5

Conus Strong 7,5 (Maxima, Leedu). prk 0,5 l. alc 7,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Lager - Strong" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Lager - Strong" ja 2,49 punkti.

Tootjainfot pole leida.

Suuremat kasvu purk, lihtne mustal foonil kujundus. Erkvalge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib üsna kaua, haakudes veidi ka klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on magus, veidi plastiku taoline ... ja veidra kanalisatsioonise kõrvaltooniga. 

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse muutub hapukamaks ja tajutavalt alkoholiseks. Lõppmaitse nihkub karamellisemasse ja isegi päris meeldivasse serva, meenutades kesktasemel maibocki. Järelmekk - alkoholise fooniga, veidi vängevõitu, pisut plastiliinise puudutusega.

Keskmisest raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, magus-mõrkjas-hapu-magus-mõrkja puudutusega nii ja naa rüübe. Noh ta peaaegu oleks nagu lihtsama otsa toorepoolne maibock, kuid samas on tunda masstootmise tüüpvigu, mis eriti lõhnas üsna häirib
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment