Saturday, November 27, 2021

Polaris

Polaris (Mäepea, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,8. Ratebeer ei tunne seda jooki. Untappd ütleb: "Lager - Pale" ja hinnang pole välja kujunenud.

Tootjainfo: "In this brew we did decoction mash and used new hops Hallertau Polaris. Yeast 34/70.
IBU 20"

Väike lihtne pudel, sildil jäämägi. Sõrmepaksune kollaka varjundiga vaht pole püsiv. Õlle värvus - kirkalt kollane. Laagerõlle tüüpiline hapukas linnaseleotuse lõhn on kaugelt ja selgelt tunda, lähemalt nuusutades muutub see aga tunduvalt magusamaks, täidlasemaks ja lausa biskviitjaks.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitse üllatab vürtsika lähenemisega magusamale, teaviljasemale jätkule. Lõppmaitse on hapukas-vürtsikas, klaar, puhas ja meeldiv. Järelmekk - kuivapoolne, karge, mõru-magusakas.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-vürtsikas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõru-magusaka buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE! See on ülimalt hästi tehtud laagerõlu, kas teate. Super teostus, midagi saksa helles tüüpi, ehkki natukese humalamõrkjam ... ning kahtlemata üllatavalt vürtsikas, kuid ikkagi - sellist laagerõlut võtaks ette teisegi toobi!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment