Saturday, November 6, 2021

Taiga

Taiga (Nöösker, Eesti) pdl 0,5 l. alc 12,2 %vol. RB ei tunne seda jooki. Untappd ütleb: "Homebrew, Mead - Metheglin" ja hinnang pole välja kujunenud

Tootjainfo: "Kuusevõrsetega pruulitud mõdu
Mõdu, mis liigitub methegliniks. Kuusevõrsed on 2021. aasta kevadised. Kõik suhkrud käärimiseks tulid MöMesi metsikust ökomeest. Eelkõige mõeldud metsasõpradele."

Keskmist kasvu pudel, tehniline, ehkki informatiivne sildikujundus. Vahtu ei teki. Joogi värvus - kirkalt valkjaskollane.

Aroom ... uhhh. Noh et kuusevõrsed jaaaa. Aga need kuusevõrsed on hallitama läinud! Või siis on tegu vana paakunud kuusevaiguga, aga mitte värskete võrsetega.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga, tajutavalt alkoholine ja kuusevaigune. Keskmaitse - mõru-magus, vänge, hallitusemaiguline. Lõppmaitse muutub magusamaks, kuid vana, läpatanud vaigu maitse hakkab juba hinge matma. Järelmekk - pehastunud kuusekänd.

Friigikas. Pehkinud-hallitanud kuusetüvi läbi blenderi ja segatud alkoholise mõduga. Urhhh. Sellise joogi järel kasvavad sarved ja jooja omandab võime talvituda lumehanges
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment