Thursday, November 11, 2021

Violent Summer

Violent Summer (Mad Scientist, Ungari) prk 0,44 l. alc 7,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Mead - Braggot / Hopped" ja hinnang pole veeel välja kujunenud. Untappd ütleb "Mead - Braggot" ja 3,68 punkti

Tootjainfo: "Dry Hopped Braggot With Orange & Coffee"

Keskmist kasvu purk, tumedal sildil "Mead Scientist" seeria sümbolmehike, seekord vikatiga ja katkise surfilauaga. Sõrmepaksune valge vahukiht kaob kiirelt. Joogi värvus - kirkalt punaka helgiga kuldne. 

Aroom - kohvi lehvib kohe ja kaugele ja kõvasti. Lähenedes paljastub ka apelsin, ehkki pigem apelsinikoorena ... või siis sellise kuivatatud apelsiniviiluna, mida mõnikord aromatisaatorina kasuatakse. 

Esmamekk on keskmisest veidid raskema kehaga ja hapu, mesise magusa fooniga. Keskmaitse tõmbab selga apelsinimarmelaadi ja on lausa ülemääraselt magus. Lõppmaitse - hapu ja kohvine, veidi keelekülgi kõditav ja karamelline. Järelmekk - magus, kohvikaramelline ja veidi mõrkjas

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletig, hapu-magusa-mõrkjas-magusa-hapukas-magusa buketiga nii ja naa rüübe. Einoh, lubatid lisandid on väga selgelt tunda, lausa nii selgelt, et nad matavad braggoti enda õilsa tausta sel määral, et rahulikult võiks joogi põhjaks öelda lihtsalt "sour ale" ning kulm ka ei kerkiks.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment