Thursday, March 30, 2023

Barrel Aged Project #2

Barrel Aged Project #2 (Beermaster, Ukraina) rk 0,33 l. alc 9,4 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda toodet. Untapd liigimääratlus: "Farmhouse Ale - Saison" ja hinnang 3,78 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "The Saison-style base beer (our "Whispers and Signs" beer), which was chosen for the second barrel experiment, was aged for a long time (more than 6 months) in a Marsala barrel. We also added some caramelized peach (picked in the height of the season) to the barrel.
So floral, fruity and barrel notes, chic Saison, peach notes, full bodied, warming! "

Väike sale purk, superstiilne ja elegantne must-kuldne sildikujundus. Napilt sentimeetrine vahukiht kaob üsna peatselt. Õlle värvus - kirkalt oranžikas-kuldne. Aroom - hurmav segu tammest, magusast portveinist, väheses metalsest kuivusest ja saisoni enda vürtsikast ülevusest.

Esmamekk on keskmisest natu raskema kehaga ja magus-metalne-tammetolmune. Keskmaitse - hapukas, veiniviinamarjane, tammene ja veidi pajukooreselt-sidrunväändilikult parkiv. Lõppmaitse - vürtsikas, värviline, parkiv, kuiv, sädelev, kentsakas, õrnalt torkivalt alkoholine. Järelmekk - kuivalt puidune, vaniljene, üleküpsenud virsiku läägevõitu noodiga.

Friigikas. Vastuoluline. Saison ei ole hea vaadislaagerduja, isegi kui ta on oma olemuselt kange imperial saison. Huvitav ja intrigeeriv on ta siiski. Metalne ja omamoodi keeltsakutav.
---
näpuotsaga saada Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment